Fortfarande sjuk och galet trött på't!

Ja nu är det inte kul alls längre men det känns som att det går åt bättringshållet. Hostar fortfarande hela tiden och näsan är det blockad i men huvudet känns lite "lättare" igen.

Pratade med mamma igår och hon tyckte det lät som att det kunde vara bihåleinflammation och att det kunde man behöva pencillin för om man hade otur, men nu efter det så kändes det bättre så jag vet inte..

Igår fyllde bror år så grattis till han! Och idag fyller George år så grattis till han idag. På lördag ska han ha kalas så det kan bli kul, hoppas bara att det går bättre än förra året, det ska vi inte gå in på nu.

I helgen är det 3dagars i Barnadown, vi skulle ha åkt fredag och lördag men nu ska det regna hela fredagen så vi skippar nog det, sen åker vi kanske till Seaview på söndag istället. Det finns inga klasser som passar för våra bebisar i Barnadown då, synd för jag hade velat se grand prixen. Men man kan ju inte få allt heller.

Idag hoppade jag med ponnyn och det gick totalt skit, skyller på att jag är sjuk. Peter försökte som vanligt vara positiv och uppmuntra mig men det lyckades han inte med. Jag blev lite arg och skrek och hade mig men sånt får han tåla :-P

Vi har fått ett litet föl också e. Jack of Diamonds som faktiskt är svenskt halvblod så det gör det hela extra kul :-) Lite info om honom på länken nedanför! ett litet stoföl blev det jättegulligt! Nästa föl kommer i april någon gång tror jag.

Nu ska jag kolla på Zlatan som spelar ikväll mot arsenal, go Zlatan go!

http://www.lissavastud.com/studfarmireland_jackofdiamonds.php

Dags föruppdatering då kanske

Ja jag har ju varit väldigt dålig på det den senaste tiden. För tillfället är jag sjuk som jag vet inte vad. Den bärsta förkylningen jag någonsin haft tror jag. Började för ett par dagar sen med lite ont i halsen som utvecklades till den värsta hostan man kan tänmka sig. Näsan är det stopp total stopp i. Måste ha haft feber också för jag vaknade igår med feber frossa var totalt våt från topp till tå mindre härligt. Hade migrän också tror jag fick ta mina tabletter iaf och försöka somna om. Dagen efter sa jag till Peter att jag helst hoppar över att rida och det gick bra så det var en liten räddning.

Imorse kl 3 vakande jag igen och kunde inte somna om. Låg och hostade och snörvlade och vände och vred till slut somnade jag iaf. Fick rid ledigt idag med och det behövdes nog för jag har inte mått bra idag heller. Proppar i mig honungsvatten nu och andra hot remedys och bara vill bli frisk nu!! Galet trött på det här skiten.

Här på gården har det inte hänt så jätte mycket, vi var iväg på första tävlingen för säsongen och det gick bra. Jag red dock inget. Ska rida Lulu är tanken för denna säsong Peter ska bara rida henne i de första tvälingrna sen får jag ta över.. Så det är bättre det än inget alls!

En ny häst kom det idag som är här på försäljning jättefin stor häst ska bli kul att se hur den är.

Vi började hänga lite på Elliot idag och det gick helt ok hoppas att det fortsätter så!

Håller på att planera semestern och självklart den dagen jag vill åka hem så är det en Dublin qualifyer så det gick inte, men får försöka hitta ett annat datum. Förhoppningsvis början av Juli blir det.

nehe nehe nu ska jag kolla ett despo houswifes avsnitt jag missa hör om dagen sen blir det sova!

Vår!!

Ja så känss det här på Irlandet i alla fall vi har haft jättefint solsken nu i en vecka tror det inte själv. Man får riktiga vårkänslor och jag är på bra humör hela tiden det är härligt att känna att sommaren är på G :-)

Så lördagen var vi ute ett gäng träffade en massa tyska tjejer som är kompis med en kompis så vi blev några stycken.. Hade en trevlig kväll, mina fötter fungerade dock inte på slutet kunde inte ta mig från puben till taxin haha jisses det var den värsta promenaden i mitt liv. Mindre kul dagen efter då de fortfarande värkte och då skulle man jobba också. Men det gick ju. Åkte iväg med 4åringarna till Barnadown för lite schooling (deras 1a gång ute) och det gick supert det med alla skötte sig jättebra så det var ju skoj.

Hoppas på att börja tävlingarna snart, tror vi ska börja om ett par veckor. Hoppas också att jag har någon häst att hoppa annars blir jag ledsen. Vi får se vi får se.

Fick goda nyheter idag också, mitt hatobjekt Shauna ska äntligen åka till Schweiz eller ja inte förrän i maj men nu blir det iaf äntligen av! Finns ingen värre häst att rida och därför får ju såklart jag rida henne. Inget jag kommer sakna direkt!

Näst nästa söndag ska jag försöka ta mig till Madde äntligen det har jag sagt hur länge som helst nu men nu så fick jag söndgg ledigt så då tänkte jag att det är bäst att passa på! Ska försöka ta mig dit lördag kväll så kan vi dra en repa ute i Athlone det vore ju skojsigt. Får se hur det går tåg och grejer!

Nu ska jag kolla på off the rails alltid lika kul, sen borde jag äta något innan jag hungrar ihjäl! Hörs och ses

Så var det dags igen

Ja imorse vaknade jag med migrän som jag inte haft på ett tag nu men det var ju såklart dags igen. Inge vidare kul. Upp iallafall vid 7 och försökte få i mig pillrena vilket inte är lätt när man känner sig half spyfärdig och inte kan svälja piller. Fick sitta och dela dem i småbitar och svälja ner med juice då gick det ok :-P Sen hann jag dra på mig kläderna innan jag blev tvungen att springa till toan men skönt nog var magen tom.. Sen var det bara ut och fodra hästarna men efetr det gick det inte längre så jag sa åt Carolina att säga till Peter att jag gick och la mig igen. Så det gjorde jag iaf och vaknade igen vid 10 och det kändes bra så jag gick ut igen och sen dess har det gått fint.

Blev behandlad som en riktig sjukling sen, behövde inte rida något och var 5:e minut frågade de om jag mådde bra. Så det blev en skön dag efter allt med sovmorgon och ingen ridning. Men jag tror nog att jag hellre går upp tidigt och jobbar och rider istället för migränen iaf!

Vi har en ny liten häst här en 4åring som inte är inriden än. En riktig bulldozer som tror han kan springa över allt och alla så han behöver vi nog sätta lite pli på. Får se hur det går med han framöver. Sen har en utav mina hästar flyttat ner till Daniela som ska rida henne nu och jag fick en annan 4åring som blivit opererad som nu är konvalecent. Inte jätte mkt arbete med henne som tur är.

Peter sa till mig igår att Murphen har anlänt till Schweiz nu och allt har gått bra. Saknar han allt lite grsnn måste jag säga. Nya ägaren är lite galen. En gammal kvinna som bara älskar honom sen hon prövade honom när hon var här för över ett år sen. Hon hade mailat Daniela och ville att hon skulle skicka bilder på Murph som föl för hon ville göra ett CV för Murph haha.. Problemet är bara att vi inte födde upp han så vi har inga kort.. Det får hon hitta på egen hand! Kommer med högsta säkerthet få rapporter om hur det går minst 1 gång i veckan skulle jag tro så helt borta kommer han inte vara :-P

Nene nu ska jag ta det lite lugnt och kanske laga någon mat sen blir det nog sängen ganska tidigt så skallen får vila lite..

Hem kära hem

Ja det var ju ett tag sen jag bloggade nu, har hunnit med att fara hem en vända och allt! Inte klokt vad me snö det är måste erkänna att det var skönt att komma hem hit till Irland igen och bli av med allt vad snö heter. Som vanligt fick man irra runt smo en galen höna där hemma för att hinna med allt man ska och ända hinner man bara med hälften. Åkte ner till Göteborg en vända också och kollade på horse showen, irländarna hade en bra dag Jessica vann världscupen och Dermot Lennon var trea. Hade ju hoppats på Roffe i omhoppningen men det blev det inge av tyvärr.

Sen höll vi på att inte ta oss hem från götet. Vi hade gått runt och skojat om att tåget skulle bli inställt och vad skulle vi då ta oss till. Ja men tro på fasen att det hände också. Nissen i biljettkassan sa att det inte fanns några fler tåg förrän på morgonen efter och då hade vi inte hunnit åka till flygplatsen i tid. Panik uppstod! Men efter lite letande hittade Stina ett tåg till Kristinehamn som vi kunde ta och hoppade av i Laxå där Henke fick hämta oss så vi kom ju hem iaf tack och lov.

Här på gården så har det nu försvunnit ett par hästar varav min gulleplutt Murph som nu flyttat till Schweiz *snyft* och sen åkte Mickey Joe till Italien idag. Men det vore ju dumt att ha en ledig box så Peter har köpt en 4åring som inte är inriden ännu så det blir väl nästa projekt. Får se hur det går med den.

Lite sjukt är det ju att man får träningsvärk i benen efter att inte ha ridit på 5 dagar. Ja menar 5 dagar är väl ändå inte så lång tid?! Haha jag vaknade imorse och kände allt av det i benen.. Ok inte jättemkt men det känns allt!

Nehe nu ska jag glo på dumburken sen blir det sängen i tid idag!

RSS 2.0