Hem kära hem

Ja det var ju ett tag sen jag bloggade nu, har hunnit med att fara hem en vända och allt! Inte klokt vad me snö det är måste erkänna att det var skönt att komma hem hit till Irland igen och bli av med allt vad snö heter. Som vanligt fick man irra runt smo en galen höna där hemma för att hinna med allt man ska och ända hinner man bara med hälften. Åkte ner till Göteborg en vända också och kollade på horse showen, irländarna hade en bra dag Jessica vann världscupen och Dermot Lennon var trea. Hade ju hoppats på Roffe i omhoppningen men det blev det inge av tyvärr.

Sen höll vi på att inte ta oss hem från götet. Vi hade gått runt och skojat om att tåget skulle bli inställt och vad skulle vi då ta oss till. Ja men tro på fasen att det hände också. Nissen i biljettkassan sa att det inte fanns några fler tåg förrän på morgonen efter och då hade vi inte hunnit åka till flygplatsen i tid. Panik uppstod! Men efter lite letande hittade Stina ett tåg till Kristinehamn som vi kunde ta och hoppade av i Laxå där Henke fick hämta oss så vi kom ju hem iaf tack och lov.

Här på gården så har det nu försvunnit ett par hästar varav min gulleplutt Murph som nu flyttat till Schweiz *snyft* och sen åkte Mickey Joe till Italien idag. Men det vore ju dumt att ha en ledig box så Peter har köpt en 4åring som inte är inriden ännu så det blir väl nästa projekt. Får se hur det går med den.

Lite sjukt är det ju att man får träningsvärk i benen efter att inte ha ridit på 5 dagar. Ja menar 5 dagar är väl ändå inte så lång tid?! Haha jag vaknade imorse och kände allt av det i benen.. Ok inte jättemkt men det känns allt!

Nehe nu ska jag glo på dumburken sen blir det sängen i tid idag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0