Det där med att uppdatera är ju bra dumt?

Jag suger ju på det här med blogg men någon gång ibland så kan det vara kul att skriva en rad eller två. Fattar inte hur dessa "storbloggare" orkar med att blogga typ 5 ggr om dagen :-S fast å andra sidan så verkar ju det vara det enda de gör också så visst då kanske det funkar.

Aha ok så nu måste jag försöka komma ihåg allt som hänt sedan sist jag bloggade. Och det är inte lätt! Vart ska man börja. Hmm ja Halloween kom och gick lika fort. Alla klädde ut sig, själv har jag aldrig varit sådär jätte pepp på hela den grejen men eftersom alla andra gjorde det så var jag ju tvungen annars hade man ju sett ut som en riktig torrboll. Måste dock erkänna att jag inte ansträngde mig så värst mycket. Resultatet blev iaf en "hula-hula" tjej aa typ iaf. Hittade sånna blommhalsband och grejer man sätter runt handlederna sen hade jag en gammal rosa kjol med typ blommönster på så det fick bli bra haha. Hade skit skoj fick lite väl mkt av det goda i mig och det fick man betala för dageb efter på jobbet. Jättesnälla Peter lät mig rida treåringarna och greja med en massa skit bara för att han visste att jag var typ döende. Tyckte han var jättekul!

Sen var vi iväg till Kill en helg och skulle hoppa både fredag och lördag. Fredagen spöregnade det typ hela dagen. Mesta hästarna gick inomhus men jag skulle såklart hoppa utomhus. Kul. Hela regnstället var på inklusive byxer inte en chans att jag tog av dem och de sa inget åt mig heller så antar att de hade lite överseende med det! Gick käpp rätt åt skogen på fredagen, hon blir tokig i regn. Springer överallt och ingenstanns och slänger med huvudet och har sig. Vi kom dock runt nolla vet inte hur det gick till men men.

Kom hem sent på kvällen och allt, jag menar verkligen allt, var dyngsurt. Schabrak, täcken, sadlar, träns, skydd, ja you name it! Så det var ju lagomt kul att ta hand om på kvällen. Sen iväg igen på fredagen och då var det strålande solsken! Hoppade i 90cm igen och då gick det skit bra! Hon var helt med på noterna och vi lyckades komma 4:a haha :-D Red inga omhoppningssvängar nu, men antar att jag måste ha haft en bra galopp och det räckte ju :-) Fick 17euro tror ja, anmälningsavgiften ligger på 25.. Haha men men det var kul iaf!

Förra veckan var det 2 killar från Schweiz här och provade hästar. De provade min  lilla ponny och blev såklart väldigt förtjusta. Alltid när det börjar gå åt rätt håll, då säljs dem! Nu är hon visserligen inte såld, han åkte hem och skulle fundera på det så man vet aldrig.. Får väl se hur det blir!

Till helgen vet jag inte om det blir någon tävling, får se. Ska iaf börja med på allvar med 3åringarna nu har inte haft så mkt tid med dem som vi behövt men nu hoppas vi på att det ska bli lite lugnare.

Löshoppade dem allihopa igår förresten. Helt ok hela gänget. Ingen riktig superstar, men samtidigt ingen katastrof heller! Sen vet man aldrig hur det utvecklar sig.

Ne nu har jag skrivit alltför mkt nu måste jag glo lite på tv:n sen blir det sängen så att jag kommer upp imorrn igen. Hemska tanke.

Här kommer förresten en jättesnygg bild på mig och min snygge skotte...




RSS 2.0