Lite uppdatering igen

Ja det är nog dags för det har ju inte skrivit på ett tag.

Vi har sålt en häst till (förhoppningsvis iaf, tror det är 95% säkert) så nu har vi bara 4 och 5åringar kvar på gården! Kommer bli lagomt kul att åka med ett gäng galningar på tävling när vi nu börjar med det! Murphen är kvar än, vi väntar fortfarande på en transport till han över till Schweiz. Jag rider fortfarande Lulu men vet inte helt vad som kommer hända nu till säsongen om jag ska fortsätta rida henne eller vad vi ska göra. Hoppas på att få någon häst att rida iaf!

Igår var jag och Peter ute på hunting. Jag  fick den stora äran att rida dunderklumpen Rialto. Tack snälla chefen! Det var hans första gång ute och efter träningen här hemma var jag inte jätte peppad på det hela. Iaf iväg åkte vi och det första hästen gör när jag suttit upp på han var att ställa sig på bakbenen. Jippie vad kul det här kommer bli tänkter jag! Denna manöver upprepades x antal ggr då han inte ville hoppa över några diken men halvvägs igenom allt så blev han riktigt fin faktiskt och jag fick hålla i han istyället så han inte skulle plöja rakt igenom alla diken! Hade super väder också riktigt varmt och skönt, och mycket hoppning blev det så jag är nöjd med dagen iaf.

Imorse vaknade jag och gick upp och jobbade och hade inte ont i kroppen och tyckte att det var ju toppen. Tills jag hoppade upp på första hästen. Då kändes det i benen! Jisses de kändes som kokt spagetti kunde inte rida för 5 öre satt mest och åkte häst idag hade ingen energi kvar i kroppen alls då.. Tur att ingen annan fred samtidigt som mig kunde slappa runt lite som jag ville.. Det får man göra ibland tycker jag..

På torsdag åker jag äntligen hem gud så skönt det ska bli. Hoppas på att tågtrafiken funkar som den ska på söndag bara, har hört från mamma att det är kaos hemma för tillfället!

Jaha nehe så mycket för den uppdateringen nu vet jag inte vad jag ska skriva mer! Ett par låt tips kan jag bjuda på: Shaggy Sean Paul & Sean Kingston - Rise Again (Haiti tribute) och Cheryl Cole - Parachute den tycker ja om :-)

Pokerstar

Ja det är jag det haha jag har vunnit 3 ggr i rad nu inte klokt va bra jag är ;-) Grabbarna börjar nog bli lite irriterade att de blir spöade av en tjej i poker.. Ok jag erkänner mestadels är väl säkert tur men lite skicklighet måste det ligga i det hela tror jag nog! Igår vann jag faktiskt båda omgångarna vi spelade och båda gångerna var det jag och George som var kvar i slutet tror nog han blev lite putt men men sånt är livet ;-P

Idag är jag ledig, sitter och funderar på vad jag ska hitta på. Kanske drar mig ut på en jogging tur sen behövs det ju alltid tvättas och städas lite.. Får se! Har grejat lite med iPoden nu så jag har lite bra musk till flyget hem som jag inom en snar framtid kommer befinna mig på :-D

Nu har Daniela kommit hem igen från sin semester så nu ska väl allt vara tillbaka till vanliga rutiner igen.

Igår var det förresten några italienare här och kollade på Mickey. Peter sa att de var väldigt intresserade och förhoppningsvis så köper de honom vore ju inte dumt. Då blir det nästan tomt på hästar här, bara alla ynglingar kvar :-) Murphen är fortfarande kvar vet inte när han kommer åka..

Nehe nu har jag skrivkramp igen..

Timbaland ft. Katy Perry - If we ever meet again    den tycker jag om! :-)

Då var favoriten såld

Jahapp sånt är livet, Murph är nu såld till Schweitz.. Men men lika bra det jag hade nog inte ridit honom något mer iaf. Bara att inse att jag är inte fysiskt stark nog att rida han ordentligt så han kan göra lite som han vill med mig om han nu känner för det! Men vi hade en fin tid ihop iaf och han lärde mig mycket :-) Bland annat att sitta kvar när det blev rodeo haha det har vi tränat mycket på.. Han är fortfarande kvar på gården får se när han åker kanske dröjer några veckor. Men det innebär att vi kanske kan köpa den 4åringen som vi var och tittade på. Får se vad som händer! 

Jag har färgat mitt hår också nu är det mörkt igen kanske blev lite väl mörkt den här gången har inte riktigt vant mig vid det än.. Men det blir nog bra så :-)

Hoppas på att jag har någon häst att rida nu när säsongen drar igång förhoppningsvis kommer jag fortsätta rida Lulu  vet inte vad chefen har planerat.. Hoppade med henne i söndags iaf och det gick riktigt bra var väldigt nöjd med henne då. Om vi kan hålla det uppe så kanske så!

Nu har Daniela åkt till Miami för en vecka (west palm beach) och hälsar på en gammal kompis som har en gård norr om New York. Hon har nu flyttat ner alla sina hästar + några privathästar för några månader medan en tour pågår där så de tävlar varje helg om inte mer och har det gött i solen. Skapligt avundsjuk! Men jag åker ju snart hem till Sverige ja och Gbg horse show, minst lika bra det ;-)

Nehepp nu ska jag nog slänga mig i duschen kanske..

Dags att köpa häst

Ja eller inte en hel häst, bara ett ben eller två :-P Vi var iväg och tittade på en 4-åring som var väldigt grön hade inte gjort mkt alls vilket jag könde som fick provrida den men fick ändå en bra känsla av han kändes som han skulle ´kunna bli en trevlig häst med lite arbete. Ingen stjärna kanske men tanken med det hela är isf att köpa den och utbilda och sen sälja vidare och förhoppnignsvis tjäna lite pengar på han. Så Peter undrade om jag var intresserad att köpa en del och det ska jag allt fundera på! För tillfället har vi dock ingen plats i stallet men om vi får en box ledig så blir det nog köp. Kan bli intressant!

Graham skaffade sig ett jobb idag också grattis till han och hoppas att det kommer gå bra! Det var iaf på tiden att han lyckades få något jobb det har inte varit lätt de senaste månaderna.. Halva Irland är nästan arbetslöst just nu helt sjukt vad illa det är här för tillfället! Hoppas på en ändring i ekonomin snart.

Idag lyckades jag med bedriften att rida 4 hästar det brukar jag normalt inte hinna med men jag fick hjälp med mockningen imorse så jag behövde bara rida hela morgonen vilket var skönt! Trodde jag var färdig då efetr de 3 första men sen blev jag tvungen att rida en till efter lunch jag som sett fram emot en lugn eftermiddag men det blev inte så farligt ändå.

Imorrn har Peter lektioner hela dagen igen borde bli ganska lugnt då antar att det blir några att rida men kan iaf lägga upp dagen som jag vill. Har förresten fått en liten ponny (tror det är en ponny iaf) att rida lite nu. Den har bara gått i hagen de senaste 9 månaderna så nu ville ägaren få igång han igen så det är mitt projekt. Var helt ok att rida satt på han första ggn idag så får se hur det går.

Längtar som bara den till att få åka hem nu bara vill vill vill!

Ledig och lat

Skönt att vara ledig, blev ändring med dagarna den här veckan. Igår jobbade jag själv medan de andra 2 var lediga. Peter var borta halva dagen så vi hade i stort sett alla hästarna på skrittmaskinen, red en häst på efetrmiddagen så det var en skön dag.

Idag började jag med att ta mig en jogging tur, duktig poäng till mig! Pressade nog mig själv lite väl hårt på slutet tror jag, imorrn kommer det nog bli svårt att gå... Men men det kändes skönt efetråt iaf att man gjort något nyttigt!

Var ner till banken också och förde över pengar till mamma och till mitt egna svenska konto så att jag har några pengar när jag kommer hem. Sen var jag tvungen att kolla upp min bilförsäkring som har gått upp i år istället för ner :-/ Förra året betalade jag €89/månad men nu har det gått upp till €102/måndad.. Inte jättemkt pengar kanske men jag hade räknat med att den skulle komma ner lite.. Men men man måste ju ha nått att slösa pengarna på.. Sen måste jag betala nu skatt på bilen också. Många utgifter nu i februari månad!

Resten av dagen nu vet jag inte vad jag ska hitta på.. Bara vara lat och inte göra något alls :-) Kanske skulle ta och laga nån slags mat eller nått till lunch imorrn.. Hmm.. Sen skulle jag behöva dammsuga rummet.. Aja nog om det dags för king.com nu :-)


RSS 2.0