Sjuka huset

Ja det ar det har, alla ar sjuka inklusive min kara pojkvan. Jag ar nastan helt aterstalld nu, men de andra tre ar fortfarande daliga, hoppas det inte ar svin influensan bara haha :-P

Allting hander nu nar cheferna ar pa semester. En utav 2aringarna var halt har om dagen sa det blev till att ringa hovslagaren och som misstankt var det en hovbold. Efter nagra dagars bandagering av hoven ar han nu bra igen, men sjalvklart nar vi var ute och kollade till dem nu ikvall sa ar nasta halt. Sa hovslagaren far nog ta sig en svang ut dit imorrn igen!
   
Sen idag sa hade vi helt plotsligt inget vatten. Jattebra. Da fick handyman James komma ut och fixa lite som tur var sa lyckades han och nu har vi ater vatten! Typiskt bara att allt ska handa just denna vecka.

Sen sa, tro det eller ej, sa har det inte regnat pa 2 1/2 vecka nu. Det ar helt otroligt for att vara Irland. Sa nu ar ridbanorna jatte torra sa det blir till att ringa bonden imorrn och be om att fa dem vattnade. Dammar bort nar man rider! Men men efter det sa borde det inte vara samkt mer besvar, hoppas jag.

Igar var Malin har (det finns faktiskt en till Malin har i krokarna!) och tog lite kort pa mig och min lilla bebis Murph. Jag vill ha nagra fina bilder om det n blir sa att han blir sald, och eftersom Malin ar ritktigt duktig pa det dar med fotografi sa blev det ju super :-) Det blev allt en hel del fina bilder, sa tack sa jatte mycket Malin!

Murph var for ovrigt jatte duktig idag nar jag red, sadana srunder lever man lange pa nar allt bara kanns sa bra :-) Nu maste jag aka ner till tesco och handla lite mat innan jag hungrar ihjal, over and out!Fina murph

Omstart med bloggen!

Nu ska jag forsoka battra pa det har med bloggen. Nu har vi ju faktiskt tillgang till dator har tack vare Karolina sa det borde bli lite lattare att skriva lite oftare!

For tillfallet ar cheferna pa semester, sa det ar lugna gatan har utan dem :-) Visserligen ar det fortfarande hastar som ska ridas och skotas om sa det ar lika mycket jobb men jag kan nu planera sjalv hur var och nar jag vill lagga upp min dag vilket innebar lattare arbete! Nu nar de ar borta sa ar det jag som ar bossen sa nu ar allt i ordning ;-P

Min lilla Murph ar fortfarande kvar pa garden men nu lutar det att att han blir sald, det har varit en familj har 2 ggr och testat honom nu sa vi vantar pa svar. Far se vad de sager nar Peter och Daniela kommer hem igen.

Sen nar de kommer hem igen sa blir det dags att ta in 3aringarna och borja rida in dem, det kan bli kul! En utav dem ar valdigt trevlig att handskas med ute pa faltet men de andra 2 ar lite mer misstanksamma sa de blir nog lite svarare. Men men man kan aldrig veta med de sma liven!

Annars hander inte mycket annat har pa Ballinteskin, livet lever som det brukar. De forsoker salja lastbilen sa vi kan bygga en ny under vintern, de vore supert de. Helt sjukt egentligen, kom bara att tanka pa det nu nar jag skrev om lastbilen, alla lyxak som man ser pa tavlingar. Fattar inte hur mkt pengar folk maste lagga ner pa sina lastbilar med lyxigare inredningar an ett 5 stjarningt hotell och med pop out bade hoger vanster och uppat och nerat! Men men har man pengar som kommer ut ur oronen sa visst varfor inte!

Tiden gar fort i alla fall, det blir allt morkare pa kvallarna. I vissa affarer har de redan massa halloween grejs. Och pa radion har de redan borjat annonsera om jul partyn och grejer. Jag sager da det... Langtar tills 19e oktober nu, da kommer mamma och syster over, det blir skojj.

Nehe nu ska jag ga ut i stallet och natta hastarna, sadant man maste sta ut med nar Daniela inte ar hemma och kan gora det! Goodbye so long!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0