Regn solsken regn solsken

Så har dagen sett ut idag, lyckades bli genomsur när jag satt och red och himmlen bara öppnade sig! Sen så regnade det i ca 20 min och efter det kom solen fram igen och det blev jättefint. Sen nu senare på kvällen så regnade det igen. Jag blir inte klok på detta väder!

Idag åkte Peter iväg med 6 hästar till Barnadown för att skola dem över deras lilla terrängbana de har där, så han tog med sig George och Daniela. Det innebar att det var bara jag och Karolina hemma och vi hade en mkt bra dag med precis lagom mängd jobb! Önskar man kunde ha sådana dagar oftare.

Inga tävlingar i helgen, skönt. Imorrn ska Peter iväg och hjälpa några barn på dublin qualifyers för ponny och på söndag fanns det inte nån tävling så det blidde inget! Det är skönt det med att bara inte göra nått.

Idag fyller mormor år, massa grattis till henne!
Det där med valborg det firar man inte här på Irland så inge partaj här inte.. Grabbarna skulle spela poker och jag hamnade här jag..

Fick lön idag också, alltid lika najs!

nehe nu ska jag kolla på nån film och slänga mig till kojs om ja ska kunna ta mig upp imorrn. God natt gott folk!


Ain't no sunshine when she's gone

Nee bokstavligen talat haha.. Igår lämnade Malin oss för att återvända till Finland, kommer sakna dig i massor tjejen! All the best som man brukar säga här! Gårdagen var jättefin och solig och idag har det varit mulet och dimmigt och disigt o dant hela dagen. Så ja man kan ju säga att solskenet försvann med Malin :-P

Vi hade iaf en riktigt skoj kväll i söndags med på tok för mkt vodka. Jag har fortfarande ont i benen idag efter all dans.. Jag säger då det. Men kul hade vi så det gör ju inget.. Spenderade hela dagen igår i sängen och mådde halvbra. Men det är ju också smällar man får ta när man har kul :-)

Igår kväll kom ägarna till Shauna också brukar alltid vara trevligt när de är på besök, de kommer stanna i 10 dagar nu tror jag.. Så det är nog det mesta som kommer hända under de kommande dagarna.

En utav de inhyrda frågade mig idag om jag kunde göra rent hans utrustning för han har ju inte tid att göra det så noga när han är nere så ja visst sa jag det kan ja väl. Så sa han att självklart betalar jag dig för det.. Haha gissa vad han erbjöd? 400:- för att tvätta hans utrustning vilket kan ta max 30 min haha ja men visst det tackar man väl för :-)

Nu vill jag ha sommar så att jag kan åka hem en sväng!

Längsta dagen på länge

Ja jag är nyss hemkommen från Barnadown efter en väldigt låååång och seg dag. Vi åkte hemifrån vid halv 10 imorse tror jag och kom som sagt inte hem förrän nu. I början hade vi 2 st 4åringar och sen Shauna som hoppade 90 cm sen blev det väldigt lugnt i ett tag tills 1.10 började där vi hade Babe. Sen blev deet väntan igen på 1.20 där Babe och Roller skulle hoppa och då började vi tritta på klockan och så smått inse att vi kommer komma hem sent idag.

Jag sa till Karolina mest på skämt att ja vi kommer nog inte vara hemma förrän vid 8 och då trodde jag själv att mer rimlig tid skulle nog bli runt 7 men man måste ju överdriva lite. Men den fick jag allt för! Väldigt trött i ryggen nu och kan inte vänta på att få slänga mig i sängen.

Alla hoppade felfritt idag så det var super, Roller var felfri i både 1.20 och en 1.30 så vi väntade ju iaf inte helt förgäves på det! Hade ju vart mindre kul om man hade lekt plockepin eller något i den stilen efter x antal timmar..

Jobb imorrn igen också men hoppas på en någorlunda lugn dag.

Imorrn blir det party för Malin också som tyvärr lämnar oss på måndag :-( Henne kommer vi sakna!

Nu hägrar sängen, godnatt!

veckorna rullar på

Tiden går fort fast ändå inte.. Svårt att förklara hur jag menar men liksom imorrn är det lördag igen och tävling och det kändes som att det var bara ett par dagar sen vi var på tävling. Men sen när man är mitt i veckan känns det bara såååå segt  som att man stannar på onsdag några dagar. Lustigt det där!

Som sagt tävling imorrn igen så det innebar en massa tvätt av hästar och flätning med mera. Men sånt måste ju göras det med.

Daniela håller på att fixa en hemsida nu kommer nog bli super bra tror jag! Hon har sprungit runt med en kamera i högsta hugg nu i ett par dagar och tagit kort på allt och alla så man har fått passa sig. Hon tog nått kort på mig och jag tror inte att det blev så bra men det återstår väl att se! Den kommer heta www.ballinteskinfarm.com iaf säger till när den är igång!

Idag har jag varit på lite bättre humör än igår i alla fall så jobbet har gått lite lättare.

Kommer komma en ny häst imorrn också, en tjej som rider fälttävlan var tvungen att operera ryggen då nerver kommit i kläm så hon inte hade någon känsel i ena benet, så en utav hennes hästar ska komma hit nu och Peter ska hoppa den lite så han hålls igång. Får se hur den är.

Annars händer inte mkt på hästfronten just nu har fortfarande några hästar som ska säljas men det är ingen panik med dem.

Graham åkte ner med George till Rob och Sanni i Arklow för att spela poker jag hade verkligen noll energi plus att jag ska upp vid 7 imorrn så jag sa att jag stannar hellre hemma då. Har suttit här nu framför datan och häckat ett bra tag nu! Ska ta mig en dusch nu sen blir det nog sängen! Kanske är något vettigt på tv vilket jag inte tror men man kan ju alltid hoppas.. Godnatt och kram!

 Slänger in en gammal bild på mig och min Murphis som jag saknar väldigt mycket!!

Gammal bild på oss!

Frisk, men sen sjuk igen

Ja visst så bra lyckades jag. Jag tyckte att jag var frisk för en vecka sen när jag var  ledig och tänkte att jag kunde ta mig ut på en jogging runda sagt och gjort sen dagen efter hade jag väldigt ont i halsen och  sen har det hållt i sig! Snuvig och ont i halsen men det ska väl snart ordna upp sig hoppas jag.

Har för övrigt en skit dag idag är bara trött och irriterad och arg och ja jag kan hålla på länge till men bäst att jag inte gör det.. Men jag känner bara att minsta lilla grej kommer jag explodera av!

Dåligt med hästar är det nu också, Lulu ska vi börja avla på nu hennes framfot kommer nog aldrig bli så pass bra som den behöver bli så tyvärr.. Men men inte mkt man kan göra åt det.

Igår hade jag ledigt och följde med Graham på hans lillebrors konfirmation (det firas väldigt stort här på Irland) hade en trevlig dag som avslutades med middag på kina restaurangen mycket trevligt var det!

Inte klokt vad med besvär denna vulkan ställt till med sen då. Madde är fast hemma i Sverige (tror inte det gör henne alltför mkt dock :-P) och Malin ska åka hem till Finland på måndag och har inträdesprov till någon skola på tisdagen så vi får hoppas på att det är ok då! Säger bara stackars allt folk som är fast på flygplatser här och var, mindre kul för dem.

Bara jag kommer hem i Juli så är jag nöjd, men det borde ju vara fixat vid det laget kan man ju hoppas på iaf..

Nehe nu ska jag gå tillbaka till jobbet och vara sur ett tag. Fråga inte varför men jag är på sånt humör då och då...

RSS 2.0