Dålig uppdatering.. Igen

Ja jag vet jag är inte så bra på det där med att blogga. Men men..

Sen sist jag skrev så har jag hoppat med Justin (mitt nya projekt) Vi åkte till Barnadown och hoppade 70 cm haha men höjden spelade inte så stor roll för målet var bara att få runt henne någorlunda sansat och avslappnat och jag var väldigt nöjd med henne så det målet nådde vi upp till iaf tycker jag. Jag hade förväntat mig henne mkt värre faktiskt. Sen så trav hoppade vi ju bara också så då gör det mig ju inget om hindrena inte är så stora.

Hoppade igen hemma igår och av någon konstig anledning är hon värre hemma än på tävling. Vet inte vad hon har fått för sig men hemma är hon mycket hetsigare av sig. Gick iaf ok..

2 nya hästar har det kommit en 4åring och en 6 åring vet inte riktigt vad 6åringen är för något men vi får väl se vad som händer med den.

Imorrn blir det tävling i Coilog men bara 3 hästar. Brukar alltid vara packat med folk på denna tävling för den är alltid veckan före Dublin Horse Show så alla tar dit sina hästar som är kvalade för Dublin och får sig en genomkörare, så det brukar vara skoj med bra hoppning att titta på! Borde ju inte bli alltför stressigt med bara 3 hästar heller så det ska nog bli bra. Åker inte hemifrån förrän runt 12 så ingen tidig morgon heller :-)

Sen så är det som sagt Dublin Horse show. Can't wait!!!! som ett litet barn är jag men inte mycket slår Dublin inte. Massa bra hoppning och massa shopping så det blir inte bättre än så. Är ledig på fredagen och söndagen vilket innebär att jag får se Nations Cupen och Grand Prixen, wohooo :-D Ska plita ner en shoppinglista också så ska vi se om jag kan hitta nått skoj :-)

Efter Dublin kommer min bror över några dagar, blir skoj att visa han runt och se hur vi lever här! Eller ja det blir väl kanske mer Graham som får göra det eftersom jag nog kommer jobba en del men på kvällstid och så i alla fall! Hoppas jag kan få någon dag ledigt, men det blev lite krock för national championships håller på hela den veckan.. Får se vad som händer.

Nehe nu ska jag klunka i mig några bulmers och glo på tv:n kanske om det kan finnas nått vettigt där! Over and out

Händelserik vecka

Ja det har hänt en hel del saker den här veckan både bra och dåligt..

Till att börja med så har Graham lyckats med att göra illa ledband i foten när han var ute med grabbarna i lördags. De hade Bech Party tema och hade lagt massa sand på dansgolvet och spåklart halkade Graham på sanden och trampade snett och det blev inte bra. Fick åka upp med han till sjukhuset dagen efter och där röntgade de foten men hittade inget benbrott så det var alltså ledbandet. Men det verkade inte så farligt, han fick en stödstrumpa och kryckor och så sa doktorn att det borde vara ok om ca 2 veckor. Allt ska man vara med om :-)

Sen så har jag fått en ny häst. En utav våra 4-åringar som Daniela har ridit. Hon är en liten sak (inte mkt större än 1.50 tror jag) Så hon passar mig bra :-) Hon är en hetsig dam dock, tror det var en utav anledningarna att Daniela inte ville rida henne längre för hon har mkt egen motor! Man får jobba för att få henne avslappnad. Men det ska bli en utmaning. Hittills har det gått riktigt bra, men vi har inte hoppat än så man ska inte säga för mkt än. Peter sa att vi ska hoppa henne imorrn, sen kanske vi tar med henne på tävling på Lördag beroende på hur det går. Så jag håller tummarna för mig själv!

Vädret här på Irland kan ju vara bättre. Typ bara regn sen jag kom tillbaks från Sverige. Igår hade vi ioförsig en fin dag med sol och värme men resten har det regnat. Idag var en sån dag då det bara helt plötsligt blev skyfall som varade i ett par minuter för att sen bli fint igen i några minuter innan nästa skyfall! Hoppas på lite skärpning på väderfronten!

Farmor mår dåligt där hemma men jag hoppas att allt kommer gå bra. Känns tråkigt att inte kunna vara där men jag tänker på dig farmor!

De köpte en ny häst igår också en 4-åring som ser trevlig ut får se hur det kommer gå med den.

Ne nu ska jag glo på tv:n ett tag! bajjdibaj

Så var det slut på det roliga

Jahapp de senaste 2 veckorna har nog varit bland de snabbaste i mitt liv. De bara shvischade förbi ni vet. Har i alla fall haft det underbart! Hade ju tur med vädret, solen har ju skinit som bara den! Har ju inte kunnat sova så värst mkt i och med värmen. Mitt i natten var det ju fortfarande minst 20 grader kändes det som och jag nästan klibbade fast mot väggen. Sen alla dessa mygg. Fy fan vad jag inte har saknat de små jävlarna. Totalt uppäten blev jag, på ena foten hade jag nog 8 bett utan att överdriva. Helt ofattbart! Och det kliar och kliar och kliar. Men tack och lov behöver jag inte oroa mig för det längre!

Graham fick se sitt livs första orm i naturen haha han höll på att göra på sig. Ok det hade väl kanske jag med gjort men det hör ju inte till.

Hemma på Irland nu iaf som sagt och började jobbet idag igen. Benen är bra sega nu men efter några dagar kommer nog kroppen in i det igen. Imorrn blir det tävling också borde inte vara alltför stressigt dock. Skööönt.

2 veckor kvar tills George slutar så nu ska jag få lära mig att köra traktorn och hämta rundbalar och trycka ihop gödselstacken. Kul, eller inte! Innebär antagligen extra jobb för mig då. Men men smällar man får ta.

Snart är det Dublin horse show. Guuuuuuud så jag längtar!! Madde pratade om att försöka komma över vilket vore riktigt kul! Hoppas på det. Dags att börja spara lite pengar också så jag kan shoppa en massa ;-) Behöver fler nya ridbyxer, köpte ett par hemma men behöver fler!!

Nee nu orkar jag inte med det här. Ska slänga mig på sängen och glo på tv och se om det kan finnas nått skoj där!

RSS 2.0