Fortfarande forkyld och hanging, alskart!

Eller kanske inte sa himla trott pa skiten nu. Kvallarna ar varst da blir allt 100 ggr varre halsen gor ont och jag hostar i 120. Kanns som det kanske borjar pa att bli lite battre nu forhoppningsvis sa. Var ledig idag och ar ledig imorrn me (jag vet, lyxigt varre!) hade planerat att shoppa julklappar idag men det fick jag stalla in kande mig inte alls i form. Men jag ska forsoka gora ett ryck med Malin imorrrn och ta en svang in till Dublin sa kanske att jag hittar nagot dar. Sen jobbar jag tisdag, och pa onsdag hoppas jag att det blir en latt dag da vi maste vara fardiga runt 5 for sen har vi julpartyt pa kvallen och det gar rykten om att George och Karolina ar lediga bada tva sa far se hur det gar. Ska som sagt bowla forst inte min starkaste sida men det gar nog bra :-P Ser fram emot det.

Sen hoppas jag pa att torsdagen inte blir allt for hard heller for att det brukar kunna bli nagra drinkar pa jul partyna.. Men vi far se. Fredag maste vi iaf jobba ordentligt for pa Lordagen sa ar dte tavling igen. Det ar dags for finalen utav vinterligan dar vi har vart nagra ggr sa vet inte om det kanske till och med ar lite pengar att slass om :-P

Sitter nu och laddar ner iTunes pa datan har och ska forsoka ladda ner nagra spel pa ipoden far se om mina tekniska egenskaper ar sa pass avancerade. Sen blir det sangen for hela slanten kommer nog inte kunna sova jattemkt for jag rakade somna fran ca 15.00 till 18.30.... Men det far man nar man ar sjuk :-)

Forkyld och hangig

ja sa traligt ar det for tillfallet halsen gor ont och huvet kanns som det ar dubbla storleken! Blev nog inte battre av dagen da jag blev sa illa tvungen att rida ute i regnet eftersom ridhuset var fullt hela dagen. Det ar det varsta med tisdagar for da kommer det handikappade barn och rider hela formiddagen som visserligen ar en bra grej for dem men det lyckas alltid regna varje tisdag vilket innebar rida ute.. Och idag sa hade Peter lektioner ocksa fran 12 och holl pa hela eftermiddagen sa det gjorde ju inte saken battre.. Men men nu blir det till att proppa i sig massa vitamin C och alt annat som nu ska vara bra.

Annars hander inte sa mkt. Vi har planerat att aka pa hunting de senaste 3 veckorna men det har blivit installt pga regn regn regn, surprise surprise! Samma sak med tavling vi skulle ha akt forra helgen men regn stallde in de planerna ocksa. Far se vad som hander nu till helgen.

Pa onsdag nasta vecka ska vi ha jul party/middag. Daniela har planerat att vi ska bowla forst sen blir det nog nagra drinkar och middag! Det ser vi fram emot det brukar alltid vara skoj :-)

Sen sa efter det ar det bara 4 dagar tills jag aker hem sa det ser jag fram emot!

Ne nu ska jag ga och lagga mig i min sang och vara sjuk och kanske bli lite battre!

RSS 2.0