Back to reality!

Jo det kan man ju minst sagt säga! Har inte bloggat på en månad nu under tiden som jag var hemma. Har ehlt enkelt gett fan i det! Hade ju semester så då fanns det inte tid till det :-P Men nu så är jag tillbaka in work så att säga så då tänkte jag att det kanske skulle vara på sin plats att uppdatera här igen!

Kom hem till Irland igen sent tisdag kväll, hade sen onsdag och torsdag ledigt och idag var första dagen tillbaka på jobbet. Gissa om jag kommer sova gått ikväll! Benen har börjat värka redan. Uj uj.. Märks att man inte har gjort så mycket på en månad! Har i alla fall hunnit med att rida två hästar, ponnyn Sally och sen Reilly. Sally har nu inte blivit riden på 2 veckor så tänkte att hon kanske är lite pigg men hon uppförde sig exemplariskt, duktig häst! Reilly red jag runt på våran runda 2 varv sen fastnade jag på gräsbanan med Daniela som skulle försöka hoppa över ett torrdike med en häst som inte ville det.. Så jag fick hjälpa henne lite och vara levande infångare. Sen tyckte hon att jag skulle testa det med Reilly också vilket var dumt. Han ville inte hoppa så vi fick bråka lite ett tag sen gav han med sig och hoppade jätteduktigt!

Annars har jag hjälpt Peter med hästar och försökt städa upp lite, ser ju ut som tusan när man vart borta ett tag. Men så är det väl alltid, vi har alla våra sätt hur vi vill ha saker och ting, och när det kommer till gården så vill jag ha det tipp topp!

Nu ska jag ta mig en lång dusch sen laga lite mat och efter det kommer jag nog vara fit for bed!

RSS 2.0